school amstelveen

Creatief met mozaïek en onze STORM

zorgcentrum amsterdam

Er is gebruik gemaakt van onze comfortabele bank LIGUS en functionele FIETSNIETJES.

woonwijk tilburg

Een strakke RONDBANK voor ieder budget.

centrumplan liempde

Toegepast zijn onze LÜBBENAU bank in senioren-uitvoering, betonnen PLANTENBAKKEN in vierkante en ronde uitvoering, klassieke Finbin City Castle AFVALBAK en RVS FIETSNIETJES

Forum Maastricht

Vaste en uitneembare AFZETBOLLEN ter verfraaiing en afbakening van onrechtmatig verkeer

strand zoutelande

OPLOSSING OP MAAT: RVS onderstel met corrosie-garantie en geglazuurd hardhout.

centrum geldrop-mierlo

Textielnijverheid is eeuwenlang de hoofdbron van inkomsten geweest voor Geldrop. Als knipoog naar dit verleden is er gekozen voor afzetpaal NASTRA in de vorm van een naald inclusief draadopening.

winkelcentrum Waalwijk

Ingrediënten voor een langer verblijf van de consument: luxe uitstraling, comfortabel en hoge kwaliteit. Maatwerkbank DESSAU, afvalbak Finbin Unique in RVS en aluminium PLANTENBAKKEN

bioscoop utrecht

Deze nieuw gebouwde en multifunctionele bioscoop had behoefte aan veel zitplaats. Banken, tafels en stoelen geleverd. Voorzien van duurzame Rilsan® coating voor een aangenaam gebruik. Op het dakterras wilde de eigenaar een blikvanger. Hier is een 24m1 BANK OP MAAT geplaatst.

gemeente hardinxveld-giessendam

Sinds jaar en dag en weer en wind zijn onze STALEN BANKEN in deze gemeente te vinden. Altijd in een opvallende kleurstelling. Afgewerkt met duurzame Rilsan® coating die onder andere voorziet in een goede koude- en warmtegeleiding.

winkelgebied eindhoven

Eenvoudige en strakke BANKEN buiten, ruime en luxe AFVALINZAMELING binnen.

park goor

Rustige aankleding en zitgelegenheid in een natuurpark nabij school en woonwijk.  Er is gebruik gemaakt van ons zitelement STONE met TOPPER.