Over Pijnenburg

Opgericht in 1982 als importeur van Hewi bouwbeslag zijn we inmiddels uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf. Samen met onze partners ontwikkelen, produceren en verkopen wij diverse producten en concepten die een positieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving. Gedurende de afgelopen ruim 35 jaar hebben wij sterke banden opgebouwd met een aantal van de meest vooraanstaande producenten in Europa. Deze exclusieve samenwerkingen hebben wij ondergebracht in divisies met ieder hun eigen concept en specialisatie.

PUBLICDESIGN inspirerend meubilair

Duitse degelijkheid, Italiaan design, Portugese specialisatie ondergebracht in een hoogwaardig en duurzaam programma.

Als verbindende schakel tussen opdrachtgever, architect en bouwer realiseren wij de ideale balans tussen wensen en eisen ten aanzien van de inrichting.

van functioneel tot exclusief design  –  van ontwerp tot realisatie

Het inrichten van de openbare ruimte op basis van duurzaamheid, functionaliteit en design. Pijnenburg PublicDesign laat door middel van een uitgekiend assortiment zien dat architectuur, kwaliteit en budget prima samengaan.

 

Ons adres

Bezoekadres:
Pegasusweg 4
5015 BZ Tilburg

Postadres:
Postbus 8006
5004 GA Tilburg

Telefoon:
+31 (0)13 – 536 00 60
Fax:
+31 (0)13 – 536 91 75

E-mail:
info@publicdesign.nl

Enter street adress here. Or any other information you want.

Disclaimer

1. Deze site wordt door Pijnenburg Import BV vanuit Nederland beheerd en voldoet aan de Nederlandse wet. De site is ontwikkeld voor alle (zakelijk) geïnteresseerden over de hele wereld.
2. Materiaal van deze site mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, naar een andere computer worden verstuurd, op een elektronisch prikbord worden geplaatst, worden gewijzigd of op enigerlei wijze worden verspreid.   Wel is het toegestaan om één kopie van het materiaal op een stand-alone computer voor privé-thuisgebruik te downloaden, mits u alle auteursrechtelijke berichten en andere handelsmerken intact laat. Het gebruik van dergelijk materiaal op enige andere website of binnen een andere computeromgeving is verboden.
3. Hoewel Pijnenburg Import BV voldoende aandacht besteedt aan het correct en up to date houden van haar site, geeft Pijnenburg Import BV geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Pijnenburg Import BV accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment worden gewijzigd.
4. Elke software van derden die van een site kan worden gedownload die door een derde wordt beheerd (en waarnaar op deze site wordt verwezen of waarnaar via deze site wordt doorgelinkt) valt onder de verantwoordelijkheid van die partij en niet onder die van Pijnenburg Import BV, die geen verantwoordelijkheid zal dragen of aansprakelijkheid zal erkennen ten aanzien van enige verliezen, schade, virussen of anderszins, welke kunnen ontstaan wanneer u dergelijke software downloadt.