Groeten van Woudrichem

public design- straatmeubilair - bank munchen - openbare inrichting

Voor een speciale gelegenheid hebben wij diverse banken mogen leveren aan de gemeente Woudrichem. Onder andere een aangepaste versie van onze bank München. In samenspraak met onze klant uitgevoerd met een gietijzeren onderstel in antraciet mica, FSC® hardhout, acryl in een opvallende accentkleur en een RVS tekstbordje. Geplaatst op een antraciet gekleurde betonplaat.

Een bijzonder harmonieus geheel.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?  klik hier voor meer info over maatwerk

bron onderstaande tekst en beeldmateriaal: gemeente Woudrichem

Groeten van Woudrichem

Binnenkort nemen we afscheid van de gemeente Woudrichem. Daar wil het college van burgemeester en wethouders graag samen met u bij stilstaan. Want aan een lange periode van samenwerken tussen inwoners, ondernemers, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en het gemeentebestuur komt een einde. We gaan samen verder in een groter geheel en verwelkomen de nieuwe gemeente Altena.

In elke kern komt een speciale zitbank

Om van het Woudrichemse landschap te blijven genieten en nog eens terug te blikken op de gemeente Woudrichem, komt in elke kern op een markante plek een speciale zitbank, die het college graag met u in gebruik wil nemen.

Tussen 18 oktober en 18 december wordt elke bank feestelijk onthuld