Zitten als een koning

Royaal zitten op deze luxe en comfortabele bank.

Een ontwerp van West 8 Urban Design & Landscape Architecture                                                                                               Een bekroond internationaal kantoor voor stedenbouw en landschapsarchitectuur met kantoren in Rotterdam, New York en België.

Geproduceerd met Italiaanse finesse door Metalco                                                                                                                                  De Metalco Group is actief in ruim 50 landen en behoort tot de marktleiders. Gericht op kwaliteit en duurzaamheid; zo is elk onderdeel recyclebaar en wordt het energieverbruik in de fabriek opgewekt door een eigen fotovoltaïsch systeem.

Comfortbank Trono is onderdeel van een serie modulaire banken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.